Plovoucí fontána – POMOC – odměna 5.000,- Kč

23.06.2018, 13:22
 Rádi bychom oslovili občany s prosbou o pomoc. V místním lesoparku jsme instalovali plovoucí fontánu i s LED osvětlením. Fontána zkrášlovala místní vodní plochu a zároveň ji okysličovala. Bohužel se našel člověk, pokud se ho dá takto oslovovat, který ji odcizil z 21. na 22. června a měl tu drzost se na místo vrátit a odcizit i zbylé ovládání LED osvětlení, které tam zapomněl v domnění, že ho nepotřebuje. Toto ovládání odcizil z 22. na 23.6.2018 v čase mezi 22.00 – 08.00 hodin ranní. Večer ve 22.00 hodin ovládání ještě bylo na místě. Nejspíše pachatel po krádeži fontány doma zjistil, že to bez ovládání nebude fungovat zcela, tak jak to fungovalo v lesoparku. Událost je nahlášena na obvodním oddělení Policie České republiky. Fontána má svá jasná specifika, na základě kterých lze s jistotou odhalit, že se jedná právě o tu naši fontánu. Fontán tohoto typu se jistě v okolí nevyskytuje mnoho. Domníváme se, že pachatel nebyl sám a nejspíše měl spolupachatele. Možná si nikdo s občanů všiml podezřelých osob, které se kolem fontány opakovaně pohybovaly a třeba vypadaly podezřele. Fontána byla velice zajímavým doplňkem místního lesoparku, a proto bychom ji chtěli získat nazpět. Kdo podá informaci, která povede k přímému dopadení pachatele anebo pomůže k přímému nalezení fontány , získá za to odměnu 5.000,- Kč.
Rádi bychom chtěli věřit, že se fontána podaří dohledat anebo, že se v pachateli pohne svědomí a odcizenou věc vrátí na místo.

Děkujeme za přečtení. Informace můžete podat na email. choc@vintířov.cz anebo na telefon 352 665 416/724838628. Případně na služebnu Policie České republiky Chodov, tel. 974376730.  

Velice děkujeme za případnou pomoc při hledání odcizené věci.




Takto krásně vypadala, když ji osvětlovala světla.